Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας για το τροχαίο που είχαν οι αστυνομικοί στην Εγνατία


Με αφορμή το τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την 14-06-2013 και ώρα 07:30 στην Εγνατία Οδό, κατά την επιστροφή των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Ημαθίας από νυκτερινή Υπηρεσία στις Σκουριές Χαλκιδικής, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών, δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε για άλλη μια φορά τις αυθαίρετες κατά τα Προεδρικά Διατάγματα και Διατάξεις, Διαταγές της Υπηρεσίας με τις οποίες οι συνάδελφοι μας διατάσσονται  σχεδόν σε καθημερινή βάση να εκτελέσουν υπηρεσία στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Αφού τονίσαμε από την πρώτη ημέρα,  προς κάθε κατεύθυνση…

…όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και συγκεκριμένα την ακαταλληλότητα των υπηρεσιακών οχημάτων, την υπερεργασία των συναδέλφων μας έως και δεκαέξι (16) ώρες συνεχόμενα, τις ακατάλληλες συνθήκες εργασίας και την σχεδόν ανύπαρκτη διοικητική μέριμνα, καλούμαστε σήμερα να επαναφέρουμε όλα αυτά τα προβλήματα προς άμεση επίλυση πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.
Το ενδεχόμενο ενός τροχαίου ατυχήματος με απρόβλεπτες συνέπειες λόγω ακαταλληλότητας οχημάτων και υπερκόπωσης των οδηγών συναδέλφων, το είχαμε ήδη εκφράσει προς όλους τους αρμόδιους φορείς, ύστερα από τις κραυγές αγωνίας των συναδέλφων που εκτελούσαν υπηρεσία στις Σκουριές Χαλκιδικής. Δυστυχώς σήμερα επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας και ευτυχώς από αστάθμητους παράγοντες δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα.
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να λάβουν άμεσες αποφάσεις και να δώσουν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα πριν να είναι πολύ αργά.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, επιφυλασσόμεθα  για την άσκηση κάθε ένδικου μέσου, για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών μας, όπως αυτά προβλέπονται από το Σύνταγμα και τους Νόμους.  
Για   το   Διοικητικό    Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος  ΜΟΥΡΤΗΣ Απόστολος                                                   
Ο Γεν. Γραμματέας ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος