Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

59 στους 100!!! Αυτό είναι το μήνυμα. Μπορούν να το λάβουν ή πάλι έχουν προβλήματα λήψης;

Ας αφήσουν τις πρωτομαγιάτικες παρλαπίπες οι εργατοπατέρες!
Κι ας δουν τι συμβαίνει σήμερα, τώρα. Με το 59,1% ανεργία στους νέους κάτω των 25 ετών… 

Θα αφήσουμε για τους …ινστρούκτορες τα βαρύγδουπα για την Πρωτομαγιά (άλλωστε δεν είναι του ..στυλ μας!). Αν και πολλές φορές ακόμη κι αυτά χρειάζονται, γιατί όποιος ξεχνά την Ιστορία είναι καταδικασμένος από χέρι.
Σε ένα μόνο θα μείνουμε, ενδεικτικό της κατάστασης μιας χώρας που πάει από το κακό στο χειρότερο – άσχετα αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως είμαστε στον σωστό κατ’ αυτούς δρόμο, δηλαδή στον δρόμο της Δωροθέας και των υπολοίπων.
Στη χώρα η ανεργία καλπάζει, με 27,2% (συνολικά, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες). Το χειρότερο είναι στο ποσοστό ανεργίας για τους νέους κάτω των 25 ετών: 59,1%.
Πενήντα εννιά στους εκατό δεν έχουν δουλειά.
Πενήντα εννιά στους εκατό δεν έχουν πιθανότητα να δουν δεκάρα στην τσέπη.
Πενήντα εννιά στους εκατό δεν πρόκειται να ξεκινήσουν να κάνουν οικογένεια, να χτίσουν ένα σπίτι, να το επιπλώσουν, να κάνουν ένα παιδάκι.
Δηλαδή πενήντα εννιά συνάνθρωποί μας στους εκατό, με ηλικία κάτω των 25 ετών, νέοι άνθρωποι με όνειρα και σχέδια για τη ζωή που είναι μπροστά τους, είναι μέλη μιας κοινωνικής ομάδας που αν συνεχίσει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση είναι πραγματικά καταδικασμένη, όπως καταδικασμένη είναι η ίδια η κοινωνία αν η κατάσταση τους παραμείνει ως έχει.