Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τσαβδαρίδης: αύριο θα ζητήσει να μην αποκλειστούν αγρότες του Πλατέος από τη δυνατότητα προσωρινής καλλιέργειας


Την επίλυση του μεγάλου προβλήματος της εκμίσθωσης καλλιεργητικών εκτάσεων στη Δημοτική Κοινότητα Πλατέως θα ζητήσει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ανάμεσα σε άλλα φλέγοντα ζητήματα στην αυριανή σύσκεψη στο Υπουργείο.

Κατόπιν πολλών παραπόνων και αιτημάτων από ακτήμονες – καλλιεργητές της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέως του Δήμου Αλεξάνδρειας οι οποίοι τη φετινή χρονιά αποκλείστηκαν από τη δυνατότητα προσωρινής καλλιέργειας των καλλιεργητικών τους εκτάσεων, ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης θα θέσει το φλέγον αυτό ζήτημα υπόψη του Υπουργού κ. Αθανασίου Τσαυτάρη…

…κατά τη διάρκεια της αυριανής (29 Μαΐου) σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Υπουργού με όλους τους Βουλευτές Ημαθίας και Πέλλας με βασικό θέμα συζήτησης την ακαρπία στα ροδάκινα.
Ο κ. Τσαβδαρίδης για το προαναφερθέν φλέγον ζήτημα, ήρθε σήμερα επανειλημμένα σε επικοινωνία τόσο με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη όσο και με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιωάννη Τόπκα αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τους οποίους και ενημέρωσε για τις προθέσεις του να θέσει στον Υπουργό το θέμα και να ζητήσει από αυτόν την άμεση έκδοση απόφασης που θα επιτρέπει στους αιτούντες ακτήμονες να μισθώσουν τις καλλιεργητικές εκτάσεις που ζήτησαν.