Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μήνυμα της Ένωσης Συλλόγων Γονεών και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας για τις Πανελλαδικές

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων , εν όψει της έναρξης της  δύσκολης διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων, αύριο Παρασκευή 17-5, εκφράζει τις ευχές της στους χιλιάδες μαθητές που πρόκειται να λάβουν μέρος σ’ αυτές, φτάνοντας στην κορύφωση των προσπαθειών χρόνων, τόσο οι διαγωνιζόμενοι μαθητές όσο και οι οικογένειές τους .
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας, έχει κι άλλες φορές τονίσει πως οι υποψήφιοι ολοκληρώνουν έναν κύκλο στη μαθητική τους πορεία και αγωνίζονται , μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να ανοίξουν την πόρτα της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. 

Ο αγώνας και οι αγωνίες δε σταματούν ούτε ολοκληρώνονται με το βήμα των εξετάσεων –όσο κι αν είναι σημαντικό κατώφλι-, αλλά συνεχίζεται και ύστερα απ’ αυτό, με την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για την καλυτέρευση της ανώτατης εκπαίδευσης, αλλά στις μέρες μας  και στην εξεύρεση εργασίας.
Η ευχή όλων μας είναι να δώσετε τη μάχη των εξετάσεων με επιτυχία και να δυναμώσετε στο μέλλον τους αγώνες μας στο χώρο των πανεπιστημίων της πατρίδας μας, για μια καλύτερη και ποιοτικότερη Παιδεία.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ-ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ