Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (παράρτημα Ημαθίας): Β΄φάση διαγωνισμού "Παιχνίδι και Μαθηματικά"

Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) συγχαίρει τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό “Παιχνίδι και Μαθηματικά”, που έγινε στις 5 Απριλίου στα πλαίσια του περιοδικού “Μικρός Ευκλείδης” της ΕΜΕ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης, συγχαίρει τους δασκάλους που ενέπνευσαν τους μαθητές και σε εθελοντική βάση εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού είτε μέσα στην τάξη είτε διορθώνοντας τα γραπτά των μαθητών τους.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν ήδη ανακοινωθεί τόσο στα σχολεία όσο και στον τύπο, είναι δε αναρτημένα στην ιστοσελίδα του παραρτήματος www.emeimathias.gr.
Σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, τους σχολικούς συμβούλους και τους δασκάλους προωθούμε την περαιτέρω ενασχόληση των μαθητών δημοτικού σχολείου με τα μαθηματικά.

Ξεκίνησε φέτος ένα πρόγραμμα δράσης, το οποίο θα συνεχιστεί και την επόμενη σχολική χρονιά. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος εντάσσεται και η β’ φάση του διαγωνισμού “Παιχνίδι και Μαθηματικά” ο οποίος διεξάγεται, με πρωτοβουλία του Παραρτήματός μας και σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για πρώτη φορά στην Ημαθία.
Καλούμε τους 425 μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό “Παιχνίδι και Μαθηματικά”, να πάρουν μέρος στη β’ φάση του διαγωνισμού το Σάββατο 18 Μαΐου 2013. Οι μαθητές θα πρέπει ως τις 8.45 να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο της περιοχής τους.

Εξεταστικό Κέντρο Διεύθυνση, τηλέφωνο Δημοτικά Σχολεία
4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας
Ξενοφώντος 11, 23310257888

Περιοχή γηπέδου Βέροιας

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας, Αγίας Βαρβάρας, Μακροχωρίου, Πατρίδας, Ριζωμάτων‐Δασκίου‐Σφηκιάς, Σταυρού
7ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας Βενιζέλου 4, 2332022718 Νάουσας, Αγγελοχωρίου, Άνω και Παλαιού Ζερβοχωρίου, Επισκοπής, Κοπανού, Μαρίνας‐Γλυκών Νερών‐Γιαννακοχωρίου
1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας Ν. Ευαγγελά 12, 2333023206 Αλεξάνδρειας, Μελίκης, Αγκαθιάς‐Κυψέλης, Κλειδίου, Λιανοβεργίου‐Αράχου, Νεοκάστρου, Νεοχωρίου‐Σχοινά, Νησίου, Τρικάλων