Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δημητριάδης για εργατικές στο Πλατύ: μέσα στον άλλο μήνα θα δοθούν τα παραχωρητήρια στους δικαιούχους


Περισσότερα και πιο αναλυτικά για τη χθεσινή συνεδρίαση σε αναρτήσεις (ανά θέμα) αργότερα σήμερα.


Μια ανακοίνωση-ενημέρωση για τις εργατικές κατοικίες στο Πλατύ έγινε χθες, από τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη, στα πλαίσια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, το πρόβλημα με την παραχώρηση θα λυθεί μέσα σε λίγες ημέρες και με την υπογραφή διαπιστωτικής πράξης μέσα στον επόμενο μήνα οι δικαιούχοι θα λάβουν τα παραχωρητήρια των κατοικιών.

Απ’ ότι φαίνεται, στην Αθήνα βρέθηκε άκρη για το ποιος είναι τελικά ο (προς στιγμήν) “κάτοχος” των κατοικιών, αφού μετά από την κατάργηση του ΟΕΚ (μαζί με μια σειρά από άλλους οργανισμούς – χάρη στους Μνημονιακούς φωστήρες – και την υπαγωγή τους ενός Οργανισμού σε άλλον και μετά σε άλλον και μετά σε άλλον κ.ο.κ) είχε δημιουργηθεί ένα απίστευτο μπέρδεμα. Ο οικισμός των εργ. κατοικιών στο Πλατύ ΔΕΝ είναι ο μόνος που στην ουσία έχει τελειώσει, αφού παρόμοιες ιστορίες είναι τουλάχιστον 5 (στο ίδιο ακριβώς στάδιο) σε όλη τη χώρα και ρημάζουν εδώ και μήνες.

Μακάρι η πληροφόρηση του δημάρχου από Αθήνα να επαληθευτεί και να προχωρήσει το θέμα γιατί οι φωτογραφίες από σήμερα το πρωί για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο χώρος τα λένε όλα.



Μία απάντηση στο “Δημητριάδης για εργατικές στο Πλατύ: μέσα στον άλλο μήνα θα δοθούν τα παραχωρητήρια στους δικαιούχους”

Απο υποσχέσεις εχουμε χορτάσει….δείτε παλαιότερη ανακοίνωση βουλευτών του νομού …που είχαν τέτοια σιγουριά ..σαν κ αυτήν …στον επόμενο μήνα θα παραδοθούν μέσα σε ενα….. Μήνα βρε παιιά !!! Για ποιού έτους τον μήνα μιλούν???
Πιθανόν για το έτος των δημοτικών Εκλογών!!!
Εύχομαι να πέφτω ΕΞΩ για πρώτη φορα!!
Ευχαριστώ!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.