Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Γελοίες καταστάσεις! (με όλους φταίχτες σε αυτό)



Για αυτό βρισκόμαστε στο σημερινό χάλι. Γιατί είναι όλοι τους τόσο υποκριτές και με τόσο μα τόσο μυωπική πολιτική, που δεν θέλουν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ώστε να μιλήσουν μεταξύ τους και να συνεννοηθούν για τα αυτονόητα.

Από εκεί που δεν είχαμε τίποτε και ο κάθε είδους επίδοξος (και φυσικά ανεγκέφαλος) διάδοχος του Γιάν Σμάτς και του Βαν Ζυλ έκανε ότι ήθελε, τώρα έχουμε – μέχρι στιγμής δηλαδή – 3 κόμματα που προτίθενται να καταθέσουν ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Μετά το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ – τα είπαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις για το δικό τους ρεζιλίκι, σήμερα και ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως προτίθεται και αυτός να καταθέσει ένα νομοσχέδιο με περιεχόμενο τέτοιο.
Ο Τσίπρας, μιλώντας σήμερα σε συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός του, είπε πως αντιρατσιστικός νόμος δεν μπορεί να θεσπιστεί και να ψηφιστεί από μία μνημονιακή κυβέρνηση και προέβλεψε ότι δεν θα φτάσει καν στη Βουλή το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη.
Ανέφερε επίσης ότι το κόμμα του θα καταθέσει το σχέδιο του αντιρατσιστικού νόμου, το οποίο, θα γίνει νόμος όχι σε αυτή τη Βουλή, αλλά στην επόμενη.