Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής προσπάθησε να επιτεθεί στον δήμαρχο Αθηναίων

Επίθεση σε βάρος του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη προσπάθησε σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής, μέσα στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου της Αθήνας. Δεν τα κατάφερε όμως και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τελικά χτύπησε ένα 12χρονο παιδάκι.
Οι πληροφορίες λένε ότι σε λίγο θα ολοκληρωθεί και η δικογραφία για το επεισόδιο και εις εκ των πέντε που έχουν καταθέσει για την υπόθεση έχει ζητήσει την ποινική δίωξη του βουλευτή.

Ο δήμαρχος Αθηναίων  ανέφερε πως ο βουλευτής, “οπλοφορούσε, μπήκε λάθρα στο φρουραρχείο”, όπου γινόταν διανομή αγαθών από τον δήμο Αθηναίων σε απόρους, και προσπάθησε να τον χτυπήσει, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο βουλευτής δεν τα κατάφερε και χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι. Το 12χρονο κορίτσι βρισκόταν μέσα στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αθηναίων μαζί με τον πατέρα του και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τραυματίστηκε στο μέτωπο.

Λίγα λεπτά αργότερα οι άντρες ασφαλείας του Δημάρχου Αθηναίων κατάφεραν να απομονώσουν και να απομακρύνουν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. “Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι η γλώσσα της βίας”, τόνισε ο Γ. Καμίνης και επανέλαβε ότι “η γλώσσα του τσαμπουκά δεν περνάει”.

Από την πλευρά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκαναν δηλώσεις στο γνωστό τόνο, μιλώντας για “λαθρολάγνο δήμαρχο”, για “επίορκους υπαλλήλους ασφαλείας” ή (νωρίτερα, η Χ.Α. με ανακοίνωσή της) για “…δήμαρχο Καμίνη, που εξελέγη με ψήφους λαθρομεταναστών”.

Η (σημερινή) ιστορία ξεκίνησε όταν η Χρυσή Αυγή πήγε να κάνει “διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες” στο Σύνταγμα, ο δήμαρχος ζήτησε να εμποδιστεί η διανομή, έγινε χρήση χημικών όταν υπήρξε ένταση μεταξύ αστυνομίας και μελών της Χρυσής Αυγής.