Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας: ευχαριστήριο για την αιμοδοσία της 14ης Απριλίου 2013

Στην Χαρίεσσα δίνουν όλοι αίμα

Συμπληρώνοντας 17 χρόνια συνεχούς προσφοράς αίματος, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή 14 Απριλίου την 40ή ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας.
Από νωρίς το πρωί άνδρες και γυναίκες μέλη και φίλοι του συλλόγου, από την Χαρίεσσα και την ευρύτερη περιοχή σχημάτισαν ουρά, περιμένοντας ακόμη και δυο ώρες, για να αιμοδοτήσουν δίνοντας έτσι χαμόγελο και ελπίδα για ΖΩΗ στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Το προαύλιο του δημοτικού σχολείου γέμισε από γελαστά πρόσωπα νέων κυρίως παιδιών γεμάτα ευαισθησία και ενθουσιασμό που έστειλαν το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ο απολογισμός αυτής της φανταστικής εξόρμησης ήταν 71 φιάλες αίματος. Η γιατρός της αιμοδοσίας διέκοψε στις 14:30 την αιμοληψία λόγω της προχωρημένης ώρας και παρακάλεσε τα 20 άτομα που περίμεναν υπομονετικά να αιμοδοτήσουν, να το πράξουν στο νοσοκομείο, όποτε εκείνοι επιθυμούν.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του, προς όλους τους αιμοδότες για την ευγενική τους προσφορά. Ιδιαιτέρως όμως τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια που αιμοδότησαν για πρώτη φορά.
Επίσης το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του αιμοδότες που προσήλθαν αλλά δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να δώσουν αίμα, καθώς και όλους εκείνους που με τον τρόπο τους βοήθησαν ώστε η 40η ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας του συλλόγου να μείνει αξέχαστη, όπως
Τη γιατρό του Νοσοκομείου της Νάουσας κα Νίνζα Πολυξένη
Την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Χαρίεσσας-Μονοσπίτων κα Κουτσογιάννη Αθηνά για την παραχώρηση της αίθουσας
Τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ.Γεωργιάδη Σταύρο
Τις γυναίκες του συλλόγου που προσέφεραν τα εδέσματα τους
Την βιομηχανία χυμών ΑΣΠΙΣ
Την αρτοποιία ΚΟΓΙΑ για τα κεράσματα του
Τα ΜΜΕ έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου της Ημαθίας για την δημοσίευση της εκδήλωσης.

Γίνε εθελοντής Αιμοδότης

«Για να γίνει η επαύριο της ζωής…. πάλι ζωή», Οδυσσέας Ελύτης
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος

Παμπουχίδης Ελευθέριος