Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Νίκη, πρωτάθλημα και άνοδος για τον Φίλιππο Βέροιας


Την επόμενη αγωνιστική στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” η γιορτή για την άνοδο

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 κατηγορία κλείδωσε ο Φίλιππος Βέροιας μετά την επικράτηση επί του Πιερικού Αρχέλαου στην Κατερίνη με 63-67 στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Δεκάλεπτα :  17-8, 26-31, 51-44, 63-67
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χαζηκυριακίδης): Καραΐσκος 4, Κοντσές, Σακελλαρίου 9, Μάρουσιτς 11, Δεληγεώργης 5, Ασημάκης 7(1), Ψωμάς – Λυμπάρης 15, Γκαβανόπουλος 12(2)
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γκίμας – Μπλατσιώτης): Κοθράς 6(1), Τριχόπουλος 10(1), Κασαμπαλής 13, Μπρόζος 16(1), Χρυσόπουλος, Πάλλης 7, Τσεσμετζής 1, Τσιόγκας, Ορφανός 14(3)
Διαιτητές :  Θεοδώρου και Λόρτος

Ευχαριστήριο Φιλίππου σε φιλάθλους και Πιερικό-Αρχέλαο

Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που ταξίδεψαν και παρευρέθηκαν σήμερα (7/4) στην Κατερίνη, συμπαραστεκόμενοι στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πιερικό Αρχέλαο.
Περιμένουμε όλο τον κόσμο την επόμενη αγωνιστική στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Επίσης ευχαριστούμε παίχτες, προπονητές αλλά και την Διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχέλαου για την φιλοξενία και τους εύχεται επίτευξη των στόχων τους