Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μπράβο στα κορίτσια του Αγρ. Αστέρα – και τώρα β΄εθνική!!!!!!

Εδώ στην “Περισκόπηση” έχουμε ένα …κακό: γράφουμε τα πράγματα ως έχουν, χωρίς σάλτσες. Ας δούμε λοιπόν μια ιστορία ημαθιώτικη, που την ακολουθούμε εδώ και καιρό, σχεδόν από την αρχή της, και η οποία είχε αίσιο τέλος.
Πριν από πολύ καιρό στο τοπικό ραδιόφωνο υπήρχε μια αθλητική εκπομπή στην οποία είχαμε την τύχη να προσκληθούμε και να φιλοξενηθούμε. Από φιλοξενούμενοι στο τέλος βρεθήκαμε συνεργάτες, αν και λέγαμε όχι από την αρχή (αφού στα ποδοσφαιρικά δεν είμεθα και τίποτε πρυτάνεις!!).
Στην εκπομπή λοιπόν αυτή εις εκ των παρουσιαστών της, ένας από τους λίγους που ξέρουν καλά τη μπάλα στην Ημαθία και λένε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Γιάννης ο Τσικ, μας είπε μια μέρα πως έχει ξεκινήσει στην Αγία Βαρβάρα μια γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα. Είπαμε να δούμε περί τίνος πρόκειται, αφού το εγχείρημα ήταν πρωτοφανές για τα ημαθιώτικα χρονικά.

Από την αρχή λοιπόν βλέπαμε κορίτσια να παίζουν μπάλα. Και μάλιστα καλή μπάλα. Όπως είπαμε, πρυτάνεις (ειδικά εμείς εδώ στην Περισκόπηση) δεν είμαστε, αλλά από τα λίγα που ξέρουμε μας έκανε εντύπωση ο τρόπος που έπαιζαν μπάλα.
Στην πορεία, με κάποιους από αυτούς που έτρεχαν και τρέχουν για την ομάδα γνωριστήκαμε. Με κάποιους γίναμε και φίλοι.
Την ομάδα την ακολουθήσαμε και μετά από το τέλος (ας το πούμε έτσι) της ραδιοφωνικής εκπομπής. Και εντός αλλά και εκτός – ένα από τα παραδείγματα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. Η Περισκόπηση ήταν μαζί τους, και αυτό το ξέρουν. Σε αυτό άλλωστε βοήθησαν – όταν εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε παρόντες – και παράγοντες της ομάδας, που μας μετέφεραν νέα από τα γήπεδα.
Πέρσι η ομάδα – λόγω διαφόρων προβλημάτων – δεν κατάφερε να ανέβει κατηγορία (ας πούμε, το πρώτο που θα θυμηθούμε θα είναι εκείνο το παιχνίδι που κανονικά θα ‘πρεπε να αναβληθεί γιατί παίχτριες του Αστέρα βρίσκονταν μακριά, γιατί έπρεπε να φορέσουν το εθνόσημο και να αγωνιστούν αλλού). 
Η ομάδα τα κατάφερε φέτος.
Από εμάς τις καλύτερες ευχές μας για την πορεία που θα έχουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και στη κατηγορία στην οποία ανέβηκαν και πάντα – με την πρώτη ευκαιρία – θα είμαστε μαζί τους.

Συγχαρητήρια λοιπόν και ένα τεράστιο μπράβο στα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και σε όλους αυτούς που ήταν δίπλα τους για να έρθει το επιθυμητό (που ξαναλέμε, έπρεπε να έρθει από την προηγούμενη σαιζόν….).