Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Βέροια: πανηγυρίστηκε η άνοδος του Φιλίππου στην Α2 κατηγορία

“ΑΝΤΙΟ Β’ ΕΘΝΙΚΗ”-“Α2 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ” το σύνθημα της σημερινής ημέρας

φωτογραφίες από τη σημερινή πανηγυρική ημέρα στο τέλος της ανάρτησης

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα έδωσαν τον τελευταίο για φέτος εντός έδρας αγώνα τους οι πρωταθλητές του Φιλίππου Βέροιας με αντίπαλο την ΜΕΝΤ την οποία νίκησαν με 68-46. Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαλαρό ρυθμό για τον Φίλιππο κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και πήραν μια μικρή διαφορά 6-7 πόντων την οποία κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το 18ο λεπτό. Σε αυτό το σημείο ο Φίλιππος έσφιξε την άμυνα του, ροκάνισε την διαφορά, ισοφάρισε και μπήκε μπροστά με 32-28, σκορ με το οποίο τελείωσε και το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι παίχτες του Δημήτρη Γκίμα και του Χρήστου Μπλατσιώτη ήταν πιο εύστοχοι και παίζοντας καλύτερη άμυνα κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά, εικόνα που διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.
Ο Δημήτρης Γκίμας στο τέταρτο δεκάλεπτο έδωσε λεπτά συμμετοχής και στους μικρούς παίχτες της ομάδας. Κορυφαίοι σκόρερ του Φιλίππου οι Πάλης, Ορφανός και Τριχόπουλος οι οποίοι σημείωσαν από 12 πόντους.
Πανηγυρική Ατμόσφαιρα

Πανηγυρική ατμόσφαιρα επικρατούσε από νωρίς στο στολισμένο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας”. Η πολύ καλά οργανωμένη φιέστα ξεκίνησε στις 15:00 με τους μικρούς των Ακαδημιών του Φιλίππου, οι οποίοι έκαναν σουτ, συμμετείχαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια και έδειξαν τις ικανότητες τους σε μικρής διάρκειας αγώνες.

 

Κατά την διάρκεια των ταϊμ-άουτ και του ημίχρονο πλούσιο χορευτικό θέαμα πρόσφεραν οι μαθήτριες και μαθητές της σχολής χορού της κας Σοφίας Αντωνιάδου και του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Καλλιθέα.

Επίσης η Διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κος Τραπεζανλίδης Γιώργος κατά την διάρκεια του ημιχρόνου έδωσε τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς της ομάδας. Στην ATTICA BANK, μεγάλο χορηγό του Φιλίππου, την πλακέτα παρέλαβε η διευθύντρια του καταστήματος στην Βέροια κα Βάγια, στο HAYAT REGENCY CASINO χρυσό χορηγό του Φιλίππου και στο ΟΥΖΕΡΙ ΑΓΓΕΛΩΝ, την πλακέτα παρέλαβε ο ιδιοκτήτης κος Κυριάκος Παπαδόπουλος.
“ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ”
Μετά το άκουσμα της τελευταίας κόρνας, που σήμανε και την λήξη του παιχνιδιού ο κόσμος στις κερκίδες δημιούργησε πραγματικά μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα φωνάζοντας “ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ”. Παίχτες, προπονητές και διοίκηση άλλαξαν τα μπλουζάκια τους με επετειακά τα οποία στην πίσω όψη έγραφαν “ΑΝΤΙΟ Β’ ΕΘΝΙΚΗ” και στην μπροστινή “Α2 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ”
Στην συνέχεια οι φίλαθλοι “εισέβαλαν” στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν ένα «κουβάρι» με τους παίχτες ζητώντας αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες ενώ οι σαμπάνιες και τα εντυπωσιακά χρωματιστά χαρτάκια γέμισαν και ομόρφυναν το ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας”.
Διαιτητές : Ρούκας και Παπαγερίδης
Δεκάλεπτα :  11-17, 32-28, 52-41, 68-46
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γκίμας – Μπλατσιώτης): Κοθράς, Τριχόπουλος 12 (2), Κασαμπαλής, Μπρόζος 9, Χρυσόπουλος, Πάλλης 12, Τσεσμετζής 2, Ορφανός 12, Σιδηρόπουλος, Φύκατας, Αλεξανδρόπουλος 8

ΜΕΝΤ (Νικολαΐδης): Παπαδόπουλος Π. 2, Ελευθεριάδης 2, Στυλιανού 3 (1), Γεωργιάδης, Τέρπος 11(1), Παπαδόπουλος Α. 5(1), Γεωργάκης 5, Λεοντής 10 (1), Λευκαδίτης 8(2).