Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Βέροια: βράβευση όσων διακρίθηκαν σε τοπικούς και πανελλήνιους μαθηματικούς διαγωνισμούς

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» της Βέροιας εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στους τοπικούς Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Υπατία» και «Καραθεοδωρή» της Α’ Γυμνασίου και στους πανελλαδικούς μαθηματικούς διαγωνισμούς «Θαλής» και «Ευκλείδης» των υπόλοιπων τάξεων. Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο διδάσκων στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο κ. Μιχάλης Βαφόπουλος, ο οποίος και ανέπτυξε το θέμα: «Το διαδίκτυο στη ζωή μας: Πλαίσιο δημιουργίας για υποψήφιους επιστήμονες».

Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν και τίμησαν τους μαθητές, εκτός από τους συγγενείς και φίλους, η Δήμαρχος Βέροιας κ. Ουσουτζόγλου-Γεωργιάδου Χαρούλα, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Μαυροκεφαλίδης Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Νάουσας κ. Ηλίας Γεώργιος, το ιστορικό μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κ. Κερασαρίδης Γιάννης και αρκετοί διευθυντές-υποδιευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων του νομού.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της EMEεύχεται στους μαθητές ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της μαθηματικής τους παιδείας διοργανώνει όπως κάθε χρόνο το 7ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο από 4 έως 10 Αυγούστου 2013 στην πόλη Νάουσας (περισσότερες πληροφορίες στο siteτου παραρτήματος www.emeimathias.grκαι στα γραφεία της ΕΜΕ Ημαθίας).

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος Μιόγλου Στυλιανός

Ο Γεν. Γραμματέας Παντζαρτζίδης Αναστάσιος