Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τα έχουν χαμένα με το κυπριακό "όχι". Κι ας λένε ότι ξέρουν τι θα συμβεί

Τα έχουν παίξει με την άρνηση της Κύπρου να ακούσει στα κελεύσματά τους και δεν ξέρουν πως θα αντιδράσουν. Είχαν βλέπετε συνηθίσει στους πολλούς “yes men” και το καθολικό όχι (γιατί περί τέτοιου πρόκειται, άσχετα αν υπάρχουν 19 αποχές και 36 ξεκάθαρα όχι) τους έχει αποσυντονίσει πλήρως! Ο λόγος; Ψάχνουν τρόπο να δέσουν χειροπόδαρα και με κάθε κόστος την Κύπρο.
Η επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας (εκπρόσωπος του ΔΝΤ) Ρουμάνα Ντέλια Βερκουλέσκου (ή γνωστότερη στα ιντερνετικά στέκια και ως …Δρακουλέσκου) έχει, …

….σύμφωνα με πληροφορίες, νέα πρόταση,μετά την καταψήφιση χθες από τη Βουλή,του νομοσχεδίου για «κούρεμα» των καταθέσεων.

Οι επικεφαλής της τρόικας συναντήθηκαν με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στη συνέχεια μετέβησαν στη Βουλή για ενημέρωση των εκπροσώπων των κομμάτων.
Η Μέρκελ, που έφαγε την πρώτη πραγματική και συνάμα μεγάλη της ήττα άρχισε τα “λυπούμαι αλλά σέβομαι την απόφαση”, ο Αμουνσεν της ΕΚΤ – σε άλλους τόνους – αναφέρει πως η ΕΚΤ δίνει χρήμα μόνο σε υγιείς τράπεζες, ο αντίπαλος της Μέρκελ, Στάινμπρουκ, τα χώνει στη Μέρκελ κλπ κλπ κλπ.

Μια κατάσταση που μέσα στην δραματικότητά της (γιατί όποιος λέει πως γνωρίζει που θα οδηγήσει η κατάσταση αυτή είναι ψευτράκος και παπατζής!!!) είναι κωμική όσο τίποτε άλλο. Και αυτό γιατί απλά τα έχουν χαμένα…