Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έκτακτη ανακοίνωση του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας λόγω της πρόβλεψης Έκτακτων Καιρικών Φαινομένων για σήμερα, 21-03-2013


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Σύμφωνα με τη σημερινή (21-3-2013) πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, προβλέπονται τα εξής για την περιοχή της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Μακεδονίας και της Θράκης:
Καταιγίδες από το απόγευμα και μετά, πιθανόν έντονες, με διάρκεια έως τις 21.00 περίπου. Στη συνέχεια θα ενταθούν οι άνεμοι οι οποίοι κυρίως από τις 23.00 και μετά θα στραφούν σε ΒΔ, εντάσεως 8-9 Μποφώρ και στην περιοχή της Κοιλάδας του Αξιού ποταμού και του Θερμαϊκού εντάσεως έως και 10 Μποφώρ. Οι άνεμοι θα διατηρηθούν έως αύριο (Παρασκευή 22-3-2013) το μεσημέρι, οπότε θα αρχίσει η σταδιακή εξασθένησή τους.

Για το ίδιο ακριβώς θέμα έχει στείλει email στα τοπικά ΜΜΕ και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

Ύστερα από προειδοποίηση που λάβαμε από το Δήμο Αλεξάνδρειας για έντονα καιρικά φαινόμενα, ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι, σήμερα το απόγευμα και το βράδυ στις 21/03/2013 και τις πρώτες πρωινές ώρες της 22 Μαρτίου, να λάβουν μέτρα προστασίας των καταστημάτων τους.

ΤΟ Δ.Σ.