Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σύλλογος Δρομέων Βέροιας: προτάσεις για βελτίωση & αξιοποίηση των χώρων άθλησης

Ο “Σύλλογος Δρομέων Βέροιας” γνωρίζοντας καλά την πόλη μας και τις ανάγκες των κατοίκων και συμπολιτών μας για κίνηση & άθληση, για λόγους όχι μόνο βελτίωσης της φυσικής κατάστασης τους αλλά και για αποθεραπευτικούς λόγους από καρδιοπάθειες, αναπνευστικά προβλήματα, περιττού κακού σωματικού βάρους, ψυχολογικής εκτόνωσης και πολλών άλλων λόγων, επισήμανε ορισμένους αδρανείς χώρους και πρότεινε προς τις αρμόδιες τοπικές αρχές την βελτίωση τους έτσι ώστε να γίνουν χώροι φιλόξενοι και λειτουργικοί για περπάτημα και τρέξιμο, προσφέροντας στον Βεροιώτη διεξόδους άμεσες στην πόλη και προσβάσιμες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κατοικία του.
Συγκεκριμένα πρότεινε την αξιοποίηση και βελτίωση: 

1. του περιμετρικού χώρου του ΕΑΚ Μακροχωρίου, σε διαμόρφωση διαδρόμου για περπάτημα και τρέξιμο. 
2. της παραποτάμιας κοίτης του Τριποτάμου που βρίσκετε στο κέντρο της πόλης σε διαμόρφωση διαδρόμου για περπάτημα και τρέξιμο και κάποιους άλλους χώρους που αναζητούν χρήση σε όφελος των πολιτών της πόλης μας. 

Oι επενδύσεις αυτές έχουν να προσφέρουν στην ποιότητα ζωής της πόλης και των πολιτών της δίνοντας αθλητικές, κινητικές, ψυχαγωγικές διεξόδους που είναι αυτονόητες σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις.