Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξ/ρειας με τον Κ. Καραπαναγιωτίδη

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη είχε σήμερα αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας (αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ι. Ουσταμπασίδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γ. Παπαδόπουλο και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Παπαδήμα) με κυρίαρχο θέμα τις καταστροφικές πλημμύρες που υπέστησαν επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και κατ’ επέκταση όλος ο Δήμος.
Σύμφωνα με μια πρώτη ενημέρωση που έγινε πριν από λίγο μέσα από δελτίο τύπου από τον Εμπορικό Σύλλογο, ο αντιπεριφερειάρχης…

…αφού άκουσε με προσοχή τη Διοίκηση του Συλλόγου και ενημέρωσε πως εντός των επόμενων ημερών θα συσταθεί ειδικό κλιμάκιο καταγραφής ζημιών. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει εποπτεία του ιδίου, παρουσία του Ε.Σ., στις πληγείσες περιοχές αλλά και διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν τόσες καταστροφικές ζημιές.

Τέλος ο Ε.Σ. είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Α. Βεσυρόπουλο, οποίος ενημέρωσε (και εγγράφως) ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να παρθεί ειδική Υπουργική Απόφαση που να αποζημιώνει τους πληγέντες.

Αναλυτικότερη ενημέρωση – όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Συλλόγου- θα γίνει στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.