Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλληλεγγύης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου αποφάσισε να συμβάλλει στην ανακούφιση των εμπόρων της πόλης μας που, λόγω κρίσης, έχουν δει τις δουλειές τους να μηδενίζονται – τις υποχρεώσεις τους να αυξάνονται και τις οικογένειές τους να μένουν χωρίς τα βασικά αγαθά.
Η προσπάθεια αυτή αναλήφθηκε για να καλύψει τις πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης πολλών εμπόρων, αλλά και άλλων πολιτών της Βέροιας, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα βασικά είδη διατροφής – και λοιπά αγαθά. Επειδή όμως ο Σύλλογος δεν έχει την δυνατότητα και τις υποδομές να δημιουργήσει ο ίδιος ένα «Κοινωνικό Παντοπωλείο» για τον σκοπό αυτό, ενώ στη Βέροια υπάρχουν ήδη διάφοροι Φορείς που επιτελούν αυτό το έργο, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον ακόλουθο Φορέα, ο οποίος θα συγκεντρώνει και θα διανέμει τα διάφορα αγαθά:

  • Επωνυμία: «Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλληλεγγύης» των Πολιτών της Βέροιας. 
  • Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μαρία Θεοδωρίδου, κινητό τηλέφωνο: 6971 912 733. 
  • Διεύθυνση τόπου παράδοσης: Πλατάνων 31 & Ακαταμαχήτου γωνία (πρώην κατάστημα Μπαρμπαρούση). 
  • Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από 09:30 έως 11:30, και άλλες ώρες ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση με την υπεύθυνη επικοινωνίας. 
  • Είδη: τρόφιμα – ενδύματα – υποδήματα και κάθε άλλου είδους αγαθά. 
Σημειώνεται ότι πολλές επιχειρήσεις συνδράμουν ήδη την σημαντική προσπάθεια του πιο πάνω Φορέα, προσφέροντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βεροίας Κ Α Λ Ε Ι τα μέλη του να συμβάλλουν ενεργά, δίνοντας όσα μπορούν από τα εμπορεύματα που διακινούν, ώστε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλληλεγγύης να δώσει ανακούφιση στις οικογένειες των ανέργων εμπόρων και λοιπών πολιτών της Βέροιας που υποφέρουν. 
Υπενθυμίζεται ότι χρήση των υπηρεσιών του παντοπωλείου μπορούν να κάνουν και οι έμποροι που έχουν κλείσει τα καταστήματά τους λόγω της κρίσης ή βρίσκονται σε αδράνεια ή είναι πτωχευμένοι ή υπό πτώχευση. 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βεροίας παρακαλεί για την ενεργοποίηση όλων και κυρίως ζητά την ανεκτίμητη βοήθεια όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης Βέροιας, ώστε η ευγενής αυτή συλλογική προσπάθεια να είναι αποτελεσματική και να δώσουμε έτσι όλοι μαζί ένα χέρι βοήθειας στους συναδέλφους και συμπολίτες μας, που λόγω της κρίσης έχουν χάσει τις δουλειές τους, αλλά και τα προσωπικά – οικογενειακά και κοινωνικά τους στηρίγματά.