Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Διευρύνεται η στήριξη προς τους αγρότες

Σειρά από φορείς και αρχές έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στους αγρότες της Ημαθίας (προφανώς και όχι μόνον προς αυτούς). Δήμοι, φορείς, σύλλογοι εργαζομένων και εργατικά κέντρα δηλώνουν μαζί τους, συμπαραστάτες σε έναν αγώνα που φαίνεται πως θα συνεχιστεί αν δεν βρεθεί λύση. Γιατί είναι πλέον πρόβλημα επιβίωσης, όταν πουλάς, δεν πληρώνεσαι και ξεκινά στο καπάκι και η νέα χρονιά (για την οποία τα έξοδα προβλέπονται αυξημένα).
Στη Βέροια χθες το πρωί…

…αγρότες της Ημαθίας αφού έκαναν μια ιδιότυπη πορεία σε οδούς της πόλης με τα αγροτικά τους οχήματα, στο τέλος κατέληξαν στην οδό Μητροπόλεως.

Εκεί μοίρασαν πλαστικά κουπάκια με κομπόστα ροδάκινο στους διερχόμενους εκείνη την ώρα από το κέντρο της Βέροιας καθώς και σε ιδιοκτήτες καταστημάτων. Μίλησαν με τον κόσμο που συναντούσαν και ζητούσαν την συμπαράστασή του στον αγώνα τους αλλά και συγνώμη αν τους είχαν ταλαιπωρήσει με τις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις τους.
Επίσης, είχαν συναντήσεις με αιρετούς, όπως με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη ή με τη δήμαρχο Βέροιας. Σήμερα αναμένεται να γίνει συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.