Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δυστύχημα στην Εγνατία: διπλή τελικά η καραμπόλα, μια νεκρή και 22 τραυματίες ο απολογισμός

φωτογραφία: thousandnews

Διπλή ήταν τελικά η καραμπόλα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό.

Στην πρώτη (χρονικά) καραμπόλα ενεπλάκησαν 19 οχήματα διαφόρων τύπων. Έγινε περίπου στις 08.20 το πρωί, ενώ στην περιοχή επικρατούσε ομίχλη που δυσκόλευε την ορατότητα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα,…

…τα αυτοκίνητα προσέκρουαν διαδοχικά το ένα πίσω από το άλλο. Στην πρώτη αυτή καραμπόλα μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή, δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλα 18 άτομα ελαφρά, εκ των οποίων τρία παιδιά.
Λίγο αργότερα και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 1000 μέτρα ακόμη οκτώ οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, πάλι εξαιτίας της περιορισμένης ορατότητας. Σε αυτή τη δεύτερη καραμπόλα ευτυχώς δεν θρηνούμε νεκρούς, αλλά 2 τραυματίες.
Στο δυστύχημα ενεπλάκη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Πτολεμαϊδα, το οποίο μετέφερε έγκυο η οποία μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (από την Πιερία, τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη) για τη μεταφορά των τραυματιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, συνολικά διακομίστηκαν 22 τραυματίες (σε κατάσταση είτε ελαφρά είτε όχι).