Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλεξάνδρεια: ξεκίνησε με κοπή της βασιλόπιτας η σημερινή διπλή συνεδρίαση


Με την κοπή της πίτας από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου ξεκίνησε η χρονιά για το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξάνδρειας. 

Στην πρώτη συνεδρίαση (τακτική, γιατί προηγήθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας, για τις εκλογές Προεδρείου και μελών των Επιτροπών) για πρώτη φορά κάθησαν στις νέες θέσεις τους και οι νέοι αντιδήμαρχοι Ι. Κιοσέογλου και Δ. Γκιορτζής. 
Το φλουρί φέτος “έπεσε” από κοινού στους Χρ. Αλευρά και στα ΜΜΕ (παρέλαβε ο αρχαιότερος στην αίθουσα Φ. Σουρλόπουλος), το φλουρί των δημοτικών & τοπικών κοινοτήτων “έπεσε” στην τοπική Κοινότητα Νεοκάστρου (στον πρόεδρο που ήταν παρόν) ενώ από τους δημοτικούς συμβούλους τυχερότερος αποδείχθηκε ο Τ. Παπαδόπουλος. 
Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με ευχές από τους αρχηγούς των παρατάξεων ενώ ο δήμαρχος έκανε γνωστό – όπως γίνεται κάθε χρόνο εδώ και 2 χρόνια – πως θα γίνει ένα έργο ύψους 15.000 ευρώ στο Νεόκαστρο (ως την τυχερή τοπ. κοινότητα για το 2013, λόγω βασιλόπιτας).

Φωτογραφίες από το πρώτο μέρος της συνεδρίασης που είναι σε εξέλιξη δείτε παρακάτω, ενώ σε ανάρτηση αργότερα θα έχουμε πλήρη αναφορά για το τι συνέβη και στη συνέχειά της.