Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τα Μνημόνια εξακολουθούν να υπάρχουν και άπαντες (ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ) ασχολούνται με τον Παπακωνσταντίνου

Η σαπίλα είναι διακομματική, το ξεπούλημα επίσης και οι φόροι και οι παρακρατήσεις που από αύριο θα έρθουν, μαζί με το Νέον Έτος, θα είναι μεγάλοι. Και ουδείς από προχτές ομιλεί για αυτά. Όλοι και όλα κινούνται γύρω από τον Παπακωνσταντίνου και τις ξαδέρφες του.
Μια χαρούλα δηλαδή…

Μην τρελαθούμε τελείως. Η υπόθεση με τον Παπακωνσταντίνου και το σόι του ήρθε “λουκουμάκι” σε κάποιους!
Την κατάλληλη στιγμή, με τον κατάλληλο άνθρωπο ως πρωταγωνιστή.
Ο πρώην υπουργός είναι το κατάλληλο άτομο: διετέλεσε υπουργός σε ένα υπουργείο που έμπλεξε την χώρα στα Μνημόνια, που ξέσκισε τον κόσμο στους φόρους, που έβγαινε με εκείνο το υφάκι το μπλαζέ και ανακοίνωνε διάφορα.
Οπότε τι καλύτερο από το να στραφεί η συζήτηση – στα πρωτοχρονιάτικα τραπέζια (όπου αυτά στηθούν) – σε έναν πρώην υπουργό που κατηγορείται για διάφορα από τους υπολοίπους;

Τον έχουν πετάξει και έξω από το κόμμα του, θα καταθέσουν κι όλοι μαζί σήμερα μια πρόταση για σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης και πάει, τελείωσαν (;;;). Θα βρουν και 5-6 κακομοίρηδες να τους χώσουν μέσα και τέλος! Πάλι λάδι οι υπόλοιποι, οι …”καλοί” που βρήκαν και έναν!
Τα Μνημόνια και όσοι τα υπέγραψαν και τα ψήφισαν θα περάσουν πάλι στο απυρόβλητο, κι ας μείνει η ίδια ή κι ας έλθει κάποια άλλη Κυβέρνηση. Η Ελλάδα που πεινάει και υποφέρει, που έχει πέσει σε φτώχεια και μιζέρια, θα συνεχίσει να κινείται σε ρυθμούς Λαγκάρντ και των υπολοίπων της τρόικας. Στη μέγγενη…