Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συλλήψεις στην Ημαθία για διάφορα αδικήματα

Το Σάββατo 15.12.2012 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, τρεις ημεδαποί, δύο 18χρονοι και ένας 27χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο των συλληφθέντων…
…στην κατοχή του ενός 18χρονου βρέθηκαν (1) πένσα και (3) τμήματα χαλκού γείωσης κολώνας Δ.Ε.Η., μήκους (1) μέτρου το καθένα, τα οποία τα αφαίρεσαν νωρίτερα από τρεις κολώνες της Δ.Ε.Η., δημιουργώντας κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος από ηλεκτροπληξία.
Κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα αντικείμενα, ενώ τα καλώδια χαλκού γείωσης αποδόθηκαν στον αρμόδιο τεχνικό υπάλληλο της Δ.Ε.Η.. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
Επίσης,  χθες το βράδυ συνελήφθη στην περιοχή της Κουλούρας Ημαθίας, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας της Αστυνομίας, 32χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο έφερε τρέιλερ και να μεταφέρει  (27) κενές πλαστικές κλούβες και (5) πλαστικούς σωλήνες μήκους περίπου (2) μέτρων ο καθένας τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από αγροτεμάχιο.
Επιπλέον, σε αστυνομική έρευνα του οχήματος βρέθηκαν (1) αλυσοπρίονο και (1) κρουστικό δράπανο την κατοχή των οποίων ο 32χρονος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει. Τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας.