Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Περιφ. Κεντρ. Μακεδονίας: δωρεάν 50 τόνους παρθένου ελαιολάδου σε φορείς και σωματεία κοινωνικής προσφοράς

Σταθερή στις ανθρώπινες αξίες και ευαίσθητη στους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, μοιράζοντας δωρεάν ελαιόλαδο σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Από σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 έως και αύριο Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δημήτρη Ευθυμιάδη, διά της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και του Γενικού Διευθυντή Κλήμη Γούναρη, μοιράζει δωρεάν 50 τόνους παρθένου ελαιολάδου σε φορείς και σωματεία κοινωνικής προσφοράς (Ιερές Μητροπόλεις, ΜΚΟ, υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής Δήμων, συλλόγους πολυτέκνων, στήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες, ορφανοτροφεία κ.ά.), στον προαύλιο χώρο της Αποθήκης 15 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι.

«Σε μια εποχή που η κοινωνία κλυδωνίζεται και ο κόσμος υποφέρει, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στέκεται στο πλευρό όλων όσοι έχουν ανάγκη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η χώρα μας δοκιμάζεται. Ψυχραιμία, υπομονή, αλληλεγγύη και προσφορά», σημείωσε οΑναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης. Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι ανάλογες δράσεις της ΠΚΜ προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες έχουν προγραμματιστεί και για το διάστημα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, με νέες διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.