Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Καιρός για επιστροφή στο σπίτι

Ένας ακόμη σωτήρας, όχι κάποιος νέος αλλά εις εκ των δοκιμασμένων και αποτυχημένων, ο Λοβέρδος, εμφανίστηκε σήμερα στο Mega – προφανώς για να μπορέσει να κάνει γνωστή την κίνηση που έχει κάνει και ονομάζεται ΡΙΚΣΣΥ.
Ας το βρε πουλάκι μου! Δεν κάνετε και αυτό αποδείχθηκε. Όχι μόνο εσύ, αλλά και οι υπόλοιποι πρασινοκοκκινομπλεροζ μαζί. Δεν κάνετε!
Μας τα είπατε κάποτε, μας παραμυθιάσατε, εμείς το χάψαμε το παραμύθι σας (δεξιό, αριστερό ή άλλο), σας ψηφίσαμε και να που καταντήσαμε.
Πηγαίνετε στο σπίτι σας, στην ευχή του Θεού ή όπου αλλού θέλετε και αφήστε να έρθουν κάποιοι άλλοι, νέοι, με όρεξη, που δεν έχουν ασχοληθεί έως σήμερα με τα πολιτικά πράγματα της χώρας, κάποιοι που εσκεμμένα τόσα χρόνια οι προσωπικοί μηχανισμοί και τα κόμματα που σήμερα είναι στην σκηνή έχουν θάψει, κάποιοι που δεν ασχολήθηκαν επειδή δεν τους άρεσε το πλαίσιο στο οποίο επιβάλλονταν να κινηθούν, κάποιοι που θα στηρίξουν πρωτίστως τη χώρα, τον λαό της, τη Δημοκρατία και την ισονομία, κάποιοι που έχουν να προσφέρουν (ή τουλάχιστον που – πάλι – εμείς οι ψηφοφόροι νομίζουμε πως έχουν κάτι να προσφέρουν).
Τόσα χρόνια στην εξουσία ή/και στην πολιτική ΔΕΕΕΕΕΝ…
«Δεν»! Τι να κάνουμε;