Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η Αλληλεγγύη το όπλο μας / Κανείς μόνος στην κρίση


Συμμετέχοντας κι εσείς στη χαρά του Εθελοντισμού, μπορείτε να προσφέρετε το δικό σας δώρο ανακούφισης για το δραματικά αυξανόμενο ποσοστό οικογενειών που στερούνται βασικών βιοτικών αναγκών.

Σημείωση: τα φάρμακα να μην έχουν λήξει και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, έστω και αν ένα μέρος έχει χρησιμοποιηθεί (εκτός από τα σιρόπια που πρέπει να είναι άθικτα).


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μπορεί να μην λύνει τις βαριές συνέπειες της οικονομικής (και κοινωνικής) κρίσης, μπορεί όμως να ανακουφίσει τον πόνο των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας και να αποδείξει, σε πείσμα των καιρών και παρά τα όσα λέγονται, ότι δεν έχει χαθεί η υπέρτατη αξία που λέγεται ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ούτε έχει διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός. Τουλάχιστον στις μικρές κοινωνίες για τις οποίες μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά.
Πιστεύουμε ότι, παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι κάτοικοι των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής θα ανταποκριθούν σ’ αυτό το κάλεσμα, στέλνοντας για μια ακόμη φορά το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς, κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης”.

trikala-imathias.blogspot.gr