Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ημαθία, σήμερα: τι μπορείτε να παρακολουθήσετε…

…από αυτά που έπεσαν στην αντίληψή μας.
Τρεις εκδηλώσεις, διαφορετικού περιεχομένου και για διαφορετικό “ακροατήριο” η κάθε μια, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρίσκονται (ή θα βρεθούν) σήμερα στην Αλεξάνδρεια.
Στις 11.00 μιλάει στην Αλεξάνδρεια ο Δ. Καζάκης, οικονομολόγος. Αυτή η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στις 12.00 θα επισκεφτούν τα «Παιδιά της Άνοιξης» τρεις Σύλλογοι κατόχων αυτοκινήτων (Toyota Celica, Toyota Corolla & VW Scirocco) για να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά και να δώσουν σ’ αυτά την ευκαιρία να δουν από κοντά κάποια ξεχωριστά αυτοκίνητα. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στους λάτρεις των αυτοκινήτων.
Τέλος, στις 18.30 χριστουγεννιάτικες ιστορίες με συνοδεία μουσικής, με τον τίτλο «Αφηγηματικό Παραθύρι», (πάλι) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επίσης, στη Νάουσα, στις 19.00, στην Εστία Μουσών θα γίνει ανοιχτή συζήτηση – συνάντηση με τους γονείς και την ευρύτερη τοπική κοινότητα με θέμα “Βία και ρατσισμός στο σύγχρονο σχολείο: Τρόποι αντίδρασης και αντιμετώπισης των κρουσμάτων” (οργάνωση από το Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3 Γυμνασίου Νάουσας)