Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ηλεκτροσόκ +37% !! Το ‘χουν χάσει, δεν εξηγείται αλλιώς…

Προφανώς ζουν αλλού. Ή μάλλον ενδιαφέρονται ώστε να ευδοκιμήσουν οι αριθμοί (και ας πάει και το παλιάμπελο…). 
Ή στην καλύτερη των περιπτώσεων, το ΄χουν χάσει!
Φυσικά, από κάπου θα πρέπει να βγουν και τα έξοδα για τις διαφημίσεις που βλέπουμε τελευταία στα κανάλια (ποια η σκοπιμότητά τους, αυτό είναι άλλο θέμα).
Αλλιώς δεν εξηγείται λογικά η εισήγηση της ΔΕΗ προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και το υπουργείο περιβάλλοντος για την 13η επιβάρυνση των νοικοκυριών μέσα σε δύο χρόνια!!!
Οι δημοσιογράφοι που το έψαξαν αναφέρουν πως η εισήγηση κάνει αναφορά σε αύξηση 37%, σε τρεις δόσεις.
Ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της Επιτροπείας, Κυβέρνηση και Επιχείρηση, αφού έχουν ενδώσει στις απαιτήσεις των “δανειστών” μας, αποφάνθηκαν ότι η αύξηση – σοκ θα έρθει σε τρεις δόσεις. Η πρώτη θα είναι την 1η Ιανουαρίου του 2013, οπότε και το ΥΠΕΚΑ μαζί με το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να εκδώσουν τη σχετική απόφαση της αναπροσαρμογής των τιμολογίων, η δεύτερη δόση θα έλθει την 1η Μαρτίου και η τρίτη την 1η Ιουλίου, οπότε και τα τιμολόγια θα έχουν απελευθερωθεί πλήρως.
Προς στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τα τιμολόγια για τις ευπαθείς ομάδες, αν και έτσι όπως μας έχουν κάνει, όλη η κοινωνία είναι “ευπαθής ομάδα” που δεν έχει δουλειά, λεφτά και που βάλλεται από παντού και φορολογείται συνεχώς.