Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ευχαριστήρια των "Παιδιών της Άνοιξης" για την παράσταση της Κυριακής

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των ΑμεΑ, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ “Τα παιδιά της Άνοιξης” και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 την παράσταση “Του Χρυσό του Πλι” στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας στο Δημαρχείο.
Την παράσταση, που ήταν βασισμένη στο ομώνυμο παραδοσιακό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, όπως το κατέγραψε η λαογράφος Βούλα Χατζίκου, έντυσαν μουσικά τα μέλη των “Αχι Βάχι” με παραδοσιακά τραγούδια από την περιοχή της Βέροιας καθώς και με ήχους από πνευστά, έγχορδα και κρουστά όργανα.

Πολύ συγκινητική ήταν η συμμετοχή των παιδιών που χόρεψαν, τραγούδησαν και έπαιξαν μουσικά όργανα με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ευχαριστούμε θερμά όσους φίλους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας σ’ αυτή την τόσο σημαντική ημέρα και ιδιαίτερα….
…τον αιδεσιμότατο πατέρα Ιωάννη, τη βουλευτή της Ν.Δ. κα Μπατσαρά Γεωργία, τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κο Γιοβανόπουλο Κων/νο, την αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Βέροιας κα Σταυροπούλου Βαρβάρα, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) Αλεξάνδρειας κο Στεφανάκη Κων/νο, την πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρο του Ομίλου για τις αρχές και τις αξίες της UNESCO Ν.Ημαθίας κα Θούλη Σιδηροπούλου, το Δήμο Αλεξάνδρειας για την παραχώρηση της αίθουσας, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Αλεξάνδρειας, το μηχανουργείο Κουτσάκα για την προσφορά της μικροφωνικής εγκατάστασης και φυσικά τους “Αχι Βάχι”.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ