Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου για το θέμα του ΙΚΑ στην Αλεξάνδρεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας για ακόμη μια φορά δίνει έναν μεγάλο αγώνα να κρατήσει ζωντανή την αγορά της Αλεξάνδρειας.
Προσπαθεί με ατελείωτο πάθος να κρατήσει το λιγοστό “οξυγόνο” που έχει απομείνει σ’ αυτήν την πόλη. “Οξυγόνο” που προέρχεται από την παρουσία του Υποκ/τος ΙΚΑ ΕΤΑΜ στην Αλεξάνδρεια.
Όπως γνωρίζετε, η Διοίκηση παρακολουθεί από κοντά τα θέματα που αφορούν τις Δημόσιες Υπηρεσίες. Έτσι και στην υπόθεση του ΙΚΑ το τελευταίο διάστημα είχαμε ραγδαίες εξελίξεις. Εξελίξεις που τις προκαλέσαμε, για να μην βρεθούμε πάλι προ εκπλήξεων και μας πούνε ότι μας είπαν, για τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τη ΔΟΥ.
Εδώ και ένα μήνα έχουμε κάνει πολλαπλές συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς.
Αποκορύφωμα των συναντήσεων αυτών ήταν όταν επισκεφτήκαμε…

…με τον εκπρόσωπό μας και Γεν. Γραμματέα, κ. Γ. Παπαδήμα, με το Βουλευτή κ. Βεσυρόπουλο, τον Βουλευτή κ. Τσαβδαρίδη (παρουσιάστηκε μόνο στον κ.Υπουργό) και το Δήμαρχο κ. Φ. Δημητριάδη, τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση και το Δοικητή του ΙΚΑ κ. Ρ. Σπυρόπουλο.
Σε όλες τις συναντήσεις που κάναμε τονίσαμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης του Υποκ/τος ΙΚΑ στην πόλη μας και ότι θα ήταν ακόμα ένα τεράστιο πλήγμα για τους 70.000 και πλέον κατοίκους της περιοχής ( Δήμος Αλεξάνδρειας, Αιγίνιο, Κολινδρός, Χαλκηδόνα, Κρύα Βρύση, Κουφάλια κ.ά.).
Έτσι στις 14/12/2012 συγκαλέσαμε έκτακτο Δ.Σ. με όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωσή τους και την ενεργοποίησή τους, μιας και έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία. Τις προσεχείς μέρες, θα παρθεί οριστική απόφαση για το αν θα παραμείνει ως Υποκ/μα ΙΚΑ στην Αλεξάνδρεια ή θα υποβιβαστεί σ’ ένα απλό γραφείο.
Ευελπιστούμε ότι όλοι οι αρμόδιοι Φορείς θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα επιτρέψουν να γίνει αυτό το τραγικό λάθος.
Εμείς σαν Ε.Σ. υποσχόμαστε πως και τώρα, στην “τελευταία στροφή” θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις…!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ