Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ένοπλη ληστεία στην Αλεξάνδρεια και απόπειρα αρπαγής χρηματοκιβωτίου

Τελικά δυστυχώς ισχύει η πρώτη εκδοχή (σε σχέση με αυτά που γράψαμε χθες ΕΔΩ) για την πρόσοψη του πρατηρίου βενζίνης που είδαμε χτυπημένη χθες το πρωί.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στις χθες 22.12.2012, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξάνδρεια, 4 άγνωστoι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φέροντας κοντόκανο πυροβόλο όπλο, αφού έθραυσαν τζαμαρία πρατηρίου υγρών καυσίμων, προσκρούοντας με το πίσω μέρος Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, εισήλθαν σε αυτό και αφού έδεσαν με συρματόσχοινο μεταλλικό πακτωμένο χρηματοκιβώτιο, αποπειράθηκαν να το αφαιρέσουν.

Όμως εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους και το προαναφερόμενο όχημα και τράπηκαν σε φυγή με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αφού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο οι δράστες εγκατέλειψαν στο σημείο, αφαιρέθηκε νωρίτερα την ίδια ημέρα από την Θεσσαλονίκη.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.