Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Κάποιοι βιάζονται και κάποιοι άλλοι παίζουν…

“Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις” λένε οι Κινέζοι.

Το πράγμα δεν είναι αναλογικό, οπότε οι δυο εικόνες δεν αξίζουν μόνο 2 χιλιάδες λέξεις αλλά πολλές περισσότερες.

Προσέξτε την πρώτη εικόνα, στα αριστερά: η πρώτη υπογραφή (επάνω αριστερά) ανήκει στον υπουργό Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη. Ο οποίος τελικά υπέγραψε αφού πρώτα μίλησε με τον Φ. Κουβέλη. Μια υπογραφή που λέει πολλά και περισσότερο ταιριάζει σε μια υπογραφή του τύπου “άντε φέρτε το ρημάδι να το υπογράψω να τελειώνουμε”.
Επίσης είναι αξιοσημείωτο πως λείπει το όνομα του υπουργού. Τι μπορεί να παίχθηκε είναι ακόμη άγνωστο. Πάντως η έλλειψη του ονόματος δείχνει πως ίσως να ήταν έτοιμοι (οι 3 αρχηγοί) για όλα, αν ο Ρουπακιώτης επέμενε στη στάση του.
Στη δεύτερη εικόνα (δεξιά) οι υπογραφές των 2 “ξεχασμένων” υπουργών, του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Προφανώς ήταν τόσο μεγάλη η βιασύνη και τέτοια η πίεση του χρόνου που στην ουσία η εικόνα δείχνει πως τους …ξέχασαν, αυτούς και τα υπουργεία τους. Και κάποιος προσέθεσε χειρόγραφα ονόματα και τίτλους.

Πέραν των εικόνων, υπάρχει και η δήλωση του Γρηγόρη Ψαριανού της ΔΗΜΑΡ στο nocomments.gr. 
Ο κ. Ψαριανός τόνισε πως εάν κάποιος από τους συναδέλφους του στην ΔΗΜΑΡ αλλάξει στάση και δεν ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, τότε ο ίδιος θα ψηφίσει «ναι» στα μέτρα.
“Τα παιδία παίζει” δηλαδή.
Δυο εικόνες και μια δήλωση σε μια Ελλάδα που είναι για γέλια και για κλάματα.  Κυρίως (και δυστυχώς) για κλάματα. Για όλους αυτούς που την έφεραν στο σημερινό χάλι και για όλους αυτούς που της (και μας) έλαχαν να τη βγάλουν (μας βγάλουν) από το τέλμα…