Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η Περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας για την ψηφιακή τηλεόραση

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα τη διακοπή του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος από το κέντρο εκπομπής «Χορτιάτης», που επηρεάζει το νομό Θεσσαλονίκης, καθώς και μέρος των νομών Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας, Κιλκίς και Χαλκιδικής.

Στη συνέντευξη Τύπου έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Αντιπεριφερειάρχες των επτά περιφερειακών ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και στελέχη των ψηφιακών παρόχων της ΕΡΤ και της Digea, προκειμένου να συμβάλουν στην πλήρη και σφαιρική ενημέρωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ, εν όψει της οριστικής μετάβασης της περιοχής στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, στις 14 Δεκεμβρίου 2012.

σημ. blog: Λίγο αργά μεν, αλλά …πάλι καλά που το σκέφτηκαν! Για το πως μπορείτε να συνδέσετε μόνοι σας έναν αποκωδικοποιητή ψηφιακής τηλεόρασης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, σε παλαιότερη ανάρτησή μας.