Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Προσοχή, ξανά στη γύρα οι "γνωστοί"

Την …επίσκεψη ενός “γνωστού” δέχθηκαν σήμερα δυο κυρίες μεγάλης ηλικίας στο Πλατύ. Δύο, γιατί τόσες είναι οι …επισκέψεις που ξέρουμε εμείς – ίσως αν υπήρξαν και άλλες.
Στο Πλατύ σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι κυκλοφορούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Πεζώ, μοντέλο 106, ασημί χρώματος, από το οποίο κατέβαινε εις εκ των επιβατών και εισέρχονταν μέσα σε αυλές. Ακολουθώντας τη μέθοδο του “γνωστού” προσπαθούσε να πιάσει συζήτηση με τις νοικοκυρές, προφανώς για να αποσπάσει χρήματα (γνωστή πλέον η μέθοδος του γνωστού του γιού, της κόρης κλπ κλπ).
Μια εκ των κυριών ειδοποίησε τους γιούς της – οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία και ήμασταν μάρτυρες του γεγονότος αυτού – ενώ στη δεύτερη περίπτωση που μας περιέγραψαν η κόρη της γηραιάς κυρίας βγήκε ξαφνικά από την αποθήκη ενώ ο “γνωστός”, που δεν το περίμενε, τράπηκε σε φυγή.
Αξίζει να σημειωθεί πως είδαμε περιπολικό μέσα σε 15 λεπτά της ώρας να γυρίζει στο Πλατύ προς αναζήτηση του οχήματος που αναφέραμε παραπάνω – και αυτό πρέπει να καταγραφεί στα “συν” για την Αστυνομία τόσο του Πλατέος όσο και της Αλεξάνδρειας.
* στα παράξενα το ότι ο “γνωστός” ήξερε και ονόματα, τόσο των κυριών όσων και των παιδιών τους (με τα οποία υποτίθεται πως ήταν γνωστοί)…