Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ξεπουλάνε με καταιγιστικούς ρυθμούς !!! Βιάζονται !!!

…ακολουθώντας τυφλά μια τακτική που ακόμη και οι ίδιοι οι δημιουργοί της (όπως ο Τόμσεν) τη χαρακτήρισαν αποτυχημένη!!!

Αν ακούσει κανείς τις δηλώσεις υπουργών και μελών των κομμάτων που στηρίζουν την τρικομματική Κυβέρνηση της χώρας θα αρχίσουν να του μπαίνουν αμέσως στο μυαλό “τρελές” ιδέες. Θα τον πιάνει πανικός.
Αυτός όμως είναι ο σκοπός: η δημιουργία πανικού, ώστε να επιτευχθεί η συναίνεση όλων (ή έστω των περισσοτέρων).

“Ασφυξία”, “στην άκρη του γκρεμού”, “κάβος που πρέπει να περαστεί”. Είναι μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούνται για να κάνουν σαφές ότι πρέπει όχι μόνο να περάσουν από τη Βουλή τα μέτρα – πιθανότατα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας – αλλά και να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα και χωρίς πολλές πολλές ερωτήσεις το ξεπούλημα του Εθνικού Πλούτου.

Συνδέστε, συνδυάστε, συγκρίνετε!

Και θα καταλήξετε στο συμπέρασμα πως το ξεπούλημα είναι καλά ενορχηστρωμένο.
Το πρωί για παράδειγμα είδαμε δημοσιεύματα για αίτημα λέει των “δανειστών” να προχωρήσει η μεταφορά το συντομότερο δυνατό του πλειοψηφικού πακέτου του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) στο Ταμείο Αξιοποίησης της Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), προκειμένου στη συνέχεια να περάσει σε ιδιώτες.
Πριν λίγη ώρα οι συνομιλίες με τους διεθνείς τοκογλύφους διακόπηκαν (γιατί άραγε;; για να δοθεί και τόνος έντασης και αγωνίας στο θέμα;;) και οι δικοί μας μιλάνε για χάσιμο των χρημάτων αν δεν κάνουμε κάτι, γιατί θα τα πάρουν οι Ισπανοί. Στα γρήγορα δηλαδή, όλα. Γρήγορα να προλάβουμε!

Θυμάστε τι λέγαμε κάποτε (στις 8 Ιουλίου 2012);; Για ξαναθυμηθείτε το, ΕΔΩ !