Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Κόντρα δημάρχου Βέροιας – Χρυσής Αυγής για τη χθεσινή της δήλωση

Μια “κόντρα” βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τη δήλωση χθες της δημάρχου Βέροιας Χ. Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη αναφορικά με το αίτημα του υπουργείου να αποσταλούν στοιχεία αλλοδαπών παιδιών που φιλοξενούν οι ΟΤΑ στους παιδικούς σταθμούς.
Η δήμαρχος Βέροιας χθες, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν σαφής και δήλωσε ότι απαγόρευσε τις υπηρεσίες του δήμου του οποίου προΐσταται να αποστείλουν στοιχεία στο ΥΠΕΣ.
Σήμερα η “Χρυσή Αυγή” Ημαθίας με δελτίο τύπου που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ και blogs ξεκαθαρίζει τη στάση της και απευθυνόμενη στη Δήμαρχο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “…η Χρυσή Αυγή δεν θα κάνει βήμα πίσω και τα επίμαχα στοιχεία θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας είτε το επιθυμεί είτε όχι…”.
Συγκεκριμένα στο δελτίο αναφέρονται τα ακόλουθα:

Πληροφορηθήκαμε την εξής δήλωση της Δημάρχου Βεροίας κυρίας Ουσουλτζόγλου σχετικά με την επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής για τους αλλοδαπούς που φιλοξενούνται με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς «Ορθά κοφτά απαγόρευσα να δοθούν στοιχεία στο ΥΠ.ΕΣ. και τα οποία ζητάει η Χρυσή Αυγή. Στοιχεία από το Δήμο Βέροιας η Χρυσή Αυγή δε θα πάρει.».
Υπενθυμίζουμε πως τη σχετική επίκαιρη ερώτηση (υπ’ αριθμόν 354/01-10-2012) είχε καταθέσει ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, με την οποία ζητούσε να πληροφορηθεί ο χειμαζόμενος Ελληνικός Λαός πόσοι παράνομοι αλλοδαποί παρασιτούν εις βάρος του με έναν ακόμη τρόπο, με αποτέλεσμα να μένουν εκτός των βρεφονηπιακών σταθμών χιλιάδες Ελληνόπουλα. Η ερώτηση προκάλεσε τις αντιδράσεις σύσσωμου του πολιτικού κατεστημένου και ιδίως των αριστερών προστατών των λαθρομεταναστών.
Θα πρέπει να ξέρει η Δήμαρχος που αδελφοποίησε την πόλη μας με τον τουρκικό δήμο Νίλουφερ της κατεχόμενης από τους μογγόλους Προύσας, η Δήμαρχος που στο δικαστήριο των γνωστών περιθωριακών της Βέροιας για την κατάληψη που είχαν πραγματοποιήσει σε δημόσιο κτήριο τους αναγνώρισε το ελαφρυντικό της «καθαριότητας του χώρου» (!!!), η Δήμαρχος που ανέχεται την επί σειρά ετών αντικοινωνική και παραβατική συμπεριφορά των ατόμων αυτών αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους συμπολίτες της, πως η Χρυσή Αυγή δεν θα κάνει βήμα πίσω και τα επίμαχα στοιχεία θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας είτε το επιθυμεί είτε όχι.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει την προσπάθειά της ώστε να μη δίνεται από τον εργαζόμενο Έλληνα ούτε μισό σεντ για αλλοδαπό κάθε ηλικίας και καταγωγής και αδιαφορούμε παντελώς αν τα ορφανά του Στάλιν, του Μάο και προσφάτως και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μας χαρακτηρίσουν ρατσιστές. Μέχρι να σημάνει η ώρα της λευτεριάς και οι θέσεις μας να γίνουν κρατική πολιτική, θα συνεχίζουμε να δίνουμε τρόφιμα ΜΟΝΟ σε Έλληνες, να δίνουμε αίμα ΜΟΝΟ για Έλληνες, να Αγωνιζόμαστε μόνο για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας.”