Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επίσκεψη του Φιλίππου στα γραφεία του Σ.Φ. Βέροιας

Επίσκεψη στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Βέροιας πραγματοποίησε χθες το βράδυ (25/10) σύσσωμη η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αποτελούμενη από παίχτες, προπονητές και Διοίκηση.
Με την επίσκεψη αυτή, η Διοίκηση αλλά και όλη η ομάδα, θέλησε να αναγνωρίσει την καταλυτική παρουσία του Σ.Φ Βέροιας στον προηγούμενο αγώνα με την Μεταμόρφωση Βόλου καθώς επίσης και την γνωριμία των παιχτών με τους ανθρώπους του συνδέσμου.
Την ομάδα καλωσόρισε ο πρόεδρος του Σ.Φ Βέροιας κος Μπάμπης Κρομλίδης, ο οποίος πρόσφερε στους παίχτες το λάβαρο της «Βασίλισσας του Βορρά» ενώ δήλωσε ότι οι «Queen’s Boyz» θα είναι στο πλευρό της ομάδας σε όλους τους αγώνες.
Από την πλευρά του Φιλίππου ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και ειδικά των «QueensBoyz». «Η ομάδα έχει στόχο την άνοδο και η παρουσία σας στο γήπεδο είναι καταλυτική» είπε χαρακτηριστικά ενώ προσέφερε στο σύνδεσμο μια μπάλα του μπάσκετ υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες και τους προπονητές.