Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Φούστα – μπλούζα", των M.Ρέππα & Θ.Παπαθανασίου στην Αλεξάνδρεια, από τη θεατρική ομάδα "Οι Θεατροκάπηλοι"

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο ● ώρα 21:00 ● είσοδος 3 ευρώ

Την κωμωδία «Φούστα-Μπλούζα» των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου, παρουσιάζει, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας, η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Οι Θεατροκάπηλοι», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αλεξάνδρεια 2012» που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Το έργο «Φούστα-Μπλούζα» των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου, είναι μια από τις καλύτερες φαρσοκωμωδίες των τελευταίων ετών που έσπασε ταμεία στην Αθήνα. Θέμα του έργου είναι το παιχνίδι των δυο φύλων στις ανεξιχνίαστες περιοχές του έρωτα, όπου τα όρια του αρσενικού και του θηλυκού μπερδεύονται.
Η Μαίρη, έχοντας χωρίσει από τον Θανάση, και με ένα παιδί στην αγκαλιά, ξαναφτιάχνει την ζωή της με τον Κώστα και ζει την απόλυτη ευτυχία. Μέχρι τη στιγμή που ο Κώστας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Λας Βέγκας γνωρίζει τη Φλορίντα, μια Ελληνίδα χορεύτρια, και γίνονται εραστές. Κι εδώ είναι που η… φούστα μπερδεύεται με την μπλούζα και τα όρια του αρσενικού και θηλυκού συγχέονται, καθώς η Φλορίντα αποδεικνύεται ότι είναι ο ίδιος ο Θανάσης, ο πρώην άνδρας της Μαίρης, ο οποίος επιθυμεί να την ξανασυναντήσει!
Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 15 ετών.
Ώρα έναρξης 9 μ.μ. Είσοδος 3 ευρώ.