Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στη Λέρο βρέθηκε ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Απ. Βεσυρόπουλος

ο Μητροπολίτης Λέρου Παΐσιος, ο Δήμαρχος Λέρου
Μ. Κόλιας και ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Απ. Βεσυρόπουλος
Τη Νέα Δημοκρατία, ως Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, εκπροσώπησε ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, στις επετειακές εκδηλώσεις για τη βύθιση του ιστορικού αντιτορπιλικού ”ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ” στη Λέρο.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Βεσυρόπουλος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λέρου, Μιχάλη Κόλια και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο.

 

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν οι επαφές του Βουλευτή Ημαθίας με φορείς του νησιού και ομάδες πολιτών που έθεσαν, εμφατικά και έντονα, την ανάγκη αντιμετώπισης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Αναφερόμενος σε αυτό, ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε: “Είναι ορατή η αλλαγή που έχει επέλθει στην κυβερνητική πολιτική για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης. Το μήνυμα που πρέπει να περνάει καθημερινά είναι, ότι η Ελλάδα είναι Κράτος Δικαίου, όποιος εισέρχεται παράνομα στη χώρα, θα συλλαμβάνεται, θα κρατείται και θα απελαύνεται. Η δύναμη της Frontex στα νησιά του Αιγαίου έχει ενισχυθεί τις τελευταίες ημέρες και πρέπει να ενισχυθεί και άλλο. Το βάρος πρέπει να πέσει στα νησιά του Αιγαίου, που αποτελούν πλέον την κύρια πύλη εισόδου λαθρομεταναστών, αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα που βιώνουν οι  νησιωτικές περιοχές αλλά πλέον υπάρχει θέληση και σχέδιο για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα”.