Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ενδιαφέρονται για οτιδήποτε θα τους αποδώσει κέρδη

….και όχι για δομές που έχουν κοινωνικό έργο αλλά δεν τους αποδίδουν τίποτε (όπως ας πούμε τα Παδικά Χωριά) 
 
Σκουπίδια! Κάθε άλλο παρά τέτοια είναι, αλλά αυτό είναι μια κουβέντα που αν ξεκινήσει θα τραβήξει πολύ, χρονικά και από άποψης περιεχομένου.
Άλλωστε εδώ στην Ημαθία η διαχείριση τους είναι γνωστό θέμα, το οποίο “σέρνεται” τα τελευταία – τουλάχιστον – 10 χρόνια!
Πολλά τα λεφτά.
Για το λόγο αυτό, και όχι επειδή οι Γερμανοί ενδιαφέρονται να καθαρίσουν τη χώρα από την κόπρο του Αυγείου (ως άλλοι …Ηρακλήδες), συναντήθηκε χθες ο Χόρστ μετά του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ευάγγελου Λιβιεράτου και του εκ Θεσσαλονίκης καταγόμενου αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σταύρου Καλαφάτη.

Στην ατζέντα ΔΕΝ ήταν μόνο τα σκουπίδια αλλά και της ολοκλήρωσης του Εθνικού Κτηματολογίου (αυτού ντε, για το οποίο πήραμε έναν σκασμό λεφτά από την ΕΕ για να το ολοκληρώσουμε και ακόμη δεν τα καταφέραμε, μετά από 3-4 παρατάσεις που είχαν διάρκεια τουλάχιστον μια δεκαετία).
Όπως δήλωσε ο υφυπουργός, “…διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πεδίο συνεργασίας μεταξύ του ΥΠΕΚΑ και της Task Force, ιδίως όσον αφορά τα ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων και στο Κτηματολόγιο…αυτοί είναι δύο τομείς, στους οποίους είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά”.