Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Νάουσα

Κατασχέθηκαν περισσότερα από τρία κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (28.09.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας, δύο ημεδαποί 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στη Νάουσα Ημαθίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, ότι οι προαναφερόμενοι κατέχουν και διακινούν ναρκωτικές ουσίες και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο 32χρονους να κινούνται με Ι.Χ. Επιβατικά αυτοκίνητα, σε διαφορετικά σημεία της πόλης.
Σε αστυνομικό σήμα στάσης που έγινε στον έναν από τους συλληφθέντες, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθειά του να διαφύγει προξένησε τροχαίο υλικών ζημιών με εγκατάλειψη, πλην όμως οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τον ακινητοποίησαν.
Σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος του 32χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν (3.115) γραμμάρια κάνναβης.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι μετέφεραν τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από την Θεσσαλονίκη με το όχημα του ενός ενώ ο άλλος συμμετείχε στη μεταφορά ως προπομπός.
Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.