Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μέρκελ: τα γυρίζει γιατί θέλει να γυρίσει το κλίμα

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους! Δε γίναμε ξαφνικά καλοί ή αξιόπιστοι. Έχει άλλα στο νου της, και η Ελλάδα είναι χρήσιμη για την ψήφο της και για τη γεωστρατηγική της θέση!!!!
Ξαφνικό …γύρισμα έκανε η Δωροθέα, η οποία καλεί άπαντες να μην κάνουν δηλώσεις για την Ελλάδα. “Όλοι θα έπρεπε να ζυγίζουν πολύ τα λόγια τους” είπε, αναφερόμενη σε στελέχη του κόμματος των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Η Μέρκελ ΔΕΝ τρελάθηκε και ΔΕΝ μας αγάπησε ξαφνικά! Όοοοχι!!!!
Απλά, παίζει ένα ακόμη από τα χαρτιά της που ονομάζεται “νέα συνθήκη για την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης”. Την προωθεί με όλη της τη δύναμη αυτή τη συνθήκη. Και προσπαθεί να κερδίσει όσο περισσότερους μπορεί, ακόμη και πτωχευμένους όπως και εμείς (μια ψήφος στην ΕΕ είναι πάντα μια ψήφος, από όπου κι αν προέρχεται).
Το κλίμα στην Ευρώπη δεν είναι και το καλύτερο για τη Γερμανία, ειδικά στο Νότο, οπότε η Δωροθέα θέλει να το “γυρίσει”. Και για να γυρίσει το κλίμα, θα πρέπει να τα …γυρίσει κιόλας λίγο, γιατί τα κουκιά πρέπει να είναι συγκεκριμένα. 
Άσε που έχει και τις γενικές εκλογές στη χώρα της. Δεν θα είναι παράξενο αν δούμε τέτοιου είδους δηλώσεις και για τις άλλες χώρες που βρίσκονται σε κίνδυνο: έβαλε στο παιχνίδι των καταδικαστικών – κατάπτυστων δηλώσεων τους πολιτικούς της αντιπάλους και τώρα τους αφήνει στα κρύα του λουτρού. Γιατί, πέραν όλων η επανεκλογή. Γιατί οι μετανάστες Έλληνες, Ιταλοί, Ισπανοί και Πορτογάλοι είναι πάρα πολλοί…