Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η χώρα αδειάζει (και αυτοί το χαβά τους, για να σωθούν οι τράπεζες και να ικανοποιηθεί η Επιτροπεία!!)


Είπατε τίποτε;;

Αν συνεχίσουν την αδιέξοδη πολιτική τους, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της χώρας, στο ξεπούλημα των πάντων και στην εξάλειψη οποιασδήποτε προοπτικής για τους νέους της χώρας, τότε για τους τελευταίους δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της μετανάστευσης.
Η χώρα θα αδειάσει! Και αυτή τη φορά το μεταναστευτικό κύμα δεν θα  συμπεριλαμβάνει στους κόλπους του μόνο νέους μέσης ή κατώτερης μόρφωσης (όπως στις δεκαετίες που ’50, του ’60 και του ’70) αλλά θα αποτελείται κυρίως από νέους επιστήμονες με εξειδίκευση υψηλού επιπέδου, οι οποίοι εδώ δεν έχουν ουδεμία προοπτική.
Ήδη η χώρα “αδειάζει” σταδιακά (αλλά με αυξανόμενο ρυθμό)! Εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια! Και αυτοί κοιμούνται και συνεχίζουν ένα έργο εθνικά καταστροφικό.
Μια γενιά γύρω στα 40 σήμερα θεωρεί τον εαυτό της “καμμένο” και αγωνίζεται να επιβιώσει. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς γενιά που σήμερα είναι ανύπαντρη (ή έχει ένα μόνο παιδί – τα πολλά παιδιά είναι και τεκμήριο!!!!!), με ό,τι συνέπειες μπορεί αυτό να έχει για την εξέλιξη και το μέλλον του Έθνους δημογραφικά.

Οι χώρες που γνωρίζουν πολύ καλά το δρόμο της εκμετάλλευσης προς όφελός τους των μεταναστών (επιστημόνων και εργατών) – λόγω της δομής τους και λόγω του ότι έχουν γίνει “κάποιες” από τον κόπο μεταναστών – ξανανοίγουν τα σύνορά τους στους Έλληνες. Τελευταία χώρα είναι η Αυστραλία, στην οποία προωθείται ένα είδος τουριστικής βίζας με δικαίωμα για παραμονή για εργασία για έναν χρόνο. 
Κορόϊδα είναι να αφήσουν τέτοιες “ευκαιρίες” να πάνε χαμένες;;;