Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Βόλος: συναυλία με εισιτήριο τρόφιμα μακράς διαρκείας


Όταν θέλουμε, μπορούμε. Και μπορούμε να κάνουμε πολλά, ακόμη και μέσα από μια συναυλία χωρίς εισιτήριο!!!
Περίπου 6.500 Βολιώτες βρέθηκαν το προχθές το βράδυ στον “Μαραθώνιο στήριξης” που διοργανώθηκε από το Σωματείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μαγνησίας, στο ΕΑΚ Βόλου.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συλλογή τροφίμων διαρκείας ώστε αυτά να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης του Βόλου και στο Γηροκομείο της πόλης. 

Η συναυλία ΔΕΝ είχε εισιτήριο στην είσοδο αλλά …τρόφιμα διαρκείας.

Σε αυτή συμμετείχαν οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Διονύσης Τσακνής και Δημήτρης Ζερβουδάκης, καθώς και ο Βολιώτης τραγουδοποιός και ερμηνευτής Απόστολος Μόσιος. 

Στο τέλος της βραδίας συγκεντρώθηκαν 8,5 τόνοι τροφίμων, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου να σημειώνει πως είναι η πρώτη φορά που τραγουδά χωρίς εισιτήριο, αλλά με τρόφιμα, δηλώνοντας βέβαιη πως θα το κάνει ξανά και με τον Διονύση Τσακνή να ευχαριστεί τον κόσμο που έδειξε αλληλεγγύη, απευθύνοντας του κάλεσμα να βρεθούν το ίδιο αλληλέγγυοι και στους δρόμους.

Να θυμίσουμε πως στις 31 Αυγούστου, στις 8 το απόγευμα οι Βολιώτες πάνε και για την κατάρριψη ενός ρεκόρ Γκίνες: πάνε να σπάσουν το ρεκόρ των κατοίκων της Ρόδου, με τη συμμετοχή σε συρτάκι περισσοτέρων από 2000 χορευτών, στην παραλία της πόλης (το 2008 στη Ρόδο 1672 άτομα χόρεψαν συρτάκι).