Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλεξάνδρεια: ληστεία σε βάρος υπαλλήλου του ταχυδρομείου

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε χθες, γύρω στις 12 το μεσημέρι, ταχυδρομικός υπάλληλος στην Αλεξάνδρεια.
Ο υπάλληλος είχε σε τσαντάκι χρήματα για να τα διανείμει σε κατοίκους της Αλεξάνδρειας (περίπου 7.000 ευρώ) και δέχθηκε επίθεση από 2 άτομα τα οποία στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό αυτοκίνητο (εντός του οποίου βρίσκονταν 2 ακόμη άτομα) και τράπηκαν σε φυγή.
Πρόκειται για την 3η ληστεία (τα τελευταία χρόνια) στην περιοχή που σχετίζεται με το ταχυδρομείο. Η πρώτη είχε γίνει όταν δέχθηκε επίθεση ταχυδρομικός υπάλληλος στο Πλατύ, η δεύτερη όταν ένοπλος είχε μπει στο ταχυδρομείο της Αλεξάνδρειας και η τρίτη χθές το μεσημέρι.

Εχθές δεν γράφαμε τυχαία ΕΔΩ για τις δημόσιες υπηρεσίες και την εμμονή κάποιων να λειτουργούν με όρους της δεκαετίας του 1960.
Οι καιροί έχουν αλλάξει και κάποτε μπορεί οι ταχυδρόμοι να κουβαλούσαν χρήματα (και μάλιστα αρκετά χρήματα) ώστε να πληρώσουν επιδόματα, συντάξεις, ταχυδρομικές επιταγές κλπ κλπ στα σπίτια. Έτυχε να είμαστε παρόντες στο ταχυδρομείο, όταν ήρθε ο άνθρωπος εκεί – αμέσως μετά την επίθεση που είχε δεχθεί, με εκδορές και με αίματα. Και αμέσως μας ήρθε στο νου τι μπορεί να πάθει κάποιος πηγαίνοντας στην εργασία του, τι μπορεί να του τύχει…