Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

9ο Tuning Show Πτολεμαΐδας – Εκθέτοντας την διαφορετικότητα


Ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα πρότυπα μιας αυτοκινητιστικής λέσχης,  η Α.Λ.Π. πρωτοτυπεί για 9ησυνεχόμενη χρονιά διοργανώνοντας το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8  Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του 1ουΔημοτικού Σχολείου της Πτολεμαΐδας, την έκθεση βελτιώσεων και ήχου. Μια έκθεση που καταφέρνει και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και τα βλέμματα όχι μόνο των νέων σε ηλικία αλλά και των μεγάλων ηλικιακά με νεανικό μυαλό.

Δεκάδες αντιπροσωπείες αυτοκινήτου, ήχου και βελτιώσεων, προτίθενται να μαγέψουν το κοινό με βελτιώσεις στην εμφάνιση αλλά και την απόδοση του αυτοκινήτου που θα κόψουν την ανάσα στους αδαής και θα αναγκάσουν τους γνωστές σε μια δεύτερη ματιά.  Η λέσχη, όπως είναι αυτονόητο, φρόντισε ο συνδυασμός δυνατής μουσικής και «φτιαγμένων» αυτοκίνητων, να συνοδεύεται από όμορφες κοπέλες, δροσερά ποτά και καλό φαγητό. 

Η  προσπάθεια της Α.Λ.Π. υποστηρίζεται ένθερμα από το West Channel, το Ράδιο Μελωδία 102.4, το dj set viva team viva gr 102.8 και viva fm 95.3, το Sky fm 99.7, τον Εορδαϊκό Παλμό και το www.soaave.gr