Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τους χρωστάνε 50 και την πουλάνε 40 ;;;;

Στη σημερινή πρωϊνή εκπομπή του τοπικού ραδιοφώνου (Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 fm) έγινε μια ακόμη συζήτηση με θέμα την επικείμενη πώληση της ΕΒΖ.
Στη συγκεκριμένη εκπομπή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο εργοστάσιο του Πλατέος, Σταύρος Κανσίζογλου ο οποίος ανέφερε το εξής εξωφρενικό (το οποίο όμως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει επίσημα, όπως είπε): υπάρχουν κάποια χρέη προς την επιχείρηση τα οποία αγγίζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Εμείς ας αναφέρουμε κάτι άλλο: ας αναλογιστούμε ότι θέλουν να πουλήσουν τη Ζάχαρη για …40 εκατομμύρια!
Στο ίδιο θέμα, θα αναφέρουμε πως τελικά μπορεί την αυριανή συγκέντρωση να τη διοργανώνουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, δεν είναι όμως λίγοι αυτοί που μέχρι τώρα έχουν δημόσια δηλώσει ότι θα παραστούν στη συγκέντρωση αυτή ενώ είναι γνωστό πως δεν είναι ούτε μέλη ούτε φίλοι του συγκεκριμένου κόμματος.
Ας ελπίσουμε όμως πως το ΚΚΕ, παρότι είναι αυτό που πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μια τέτοια συγκέντρωση, δεν θα προσπαθήσει να την “καπελώσει” αφού δεν θα είναι το σύνολο των παρευρισκομένων σε αυτή μέλη ή ψηφοφόροι του – το συγκεκριμένο θέμα ξεπερνά το κομματικά όρια και είναι κοινωνικό με την ευρύτερη έννοια του όρου.
Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα στις 7, μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο της Αλεξάνδρειας.