Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ευχαριστήριο του παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη 16η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου με την τελετή λήξης και την απονομή των μεταλλίων. Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, έχοντας την ευθύνη της διοργάνωσης, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους εκείνους που συνέβαλαν σ’ αυτή την επιτυχία και πιο συγκεκριμένα:
  1. την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας για τη θέρμη με την οποία αγκάλιασε την προσπάθειά μας.
  2. τον Δήμο Βέροιας για την πολύπλευρη στήριξη και συμπαράστασή του.
  3. τον Δήμο Αλεξάνδρειας για την οικονομική του υποστήριξη.
  4. το Νοσοκομείο Βέροιας για την διάθεση προσωπικού κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.
  5. τους μαθητές, που αυτές τις μέρες εργάστηκαν εθελοντικά, πολλές ώρες καθημερινά, ως Οδηγοί των διαγωνιζομένων και οι οποίοι προέρχονταν κυρίως από το 1ο Λύκειο Βέροιας. Η συμπεριφορά και η προθυμία τους υπήρξε υποδειγματική.
  6. τους συναδέλφους, οι οποίοι εργάστηκαν αφιλοκερδώς ως επιτηρητές ή βαθμολογητές και έφεραν με επιτυχία σε πέρας ένα δύσκολο κομμάτι της διοργάνωσης.
  7. τον Δ/ντή του 5ου Γυμνασίου Βέροιας κ. Κώστα Παπαδόπουλο για την ενεργή προσωπική συμμετοχή του στην διοργάνωση της Ολυμπιάδας αλλά και για τη διάθεση του σχολείου, προκειμένου να διεξαχθεί ο διαγωνισμός και να πραγματοποιηθεί η βαθμολόγηση των γραπτών.
  8. το Σύλλογο Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και το μέλος του κ. Δημήτρη Χατζηνικολάου για την εξαίρετη διερμηνεία του.
  9. τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες χορηγούς της εκδήλωσης, που προσέφεραν διάφορα είδη και είναι οι: ΒΑΕΝΙ (κρασιά Νάουσας), Κολιός (χυμοί ΑΓΝΟ), LIDL (νερά, χυμοί) και PANINI (κρουασάν).
  10. το Ίδρυμα Μποδοσάκη, μεγάλο χορηγό της 16ης Βαλκανικής Ολυμπιάδας Νέων, το οποίο με την οικονομική του συνδρομή συνέβαλε καθοριστικά στο να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα.
Για άλλη μια φορά διαπιστώνεται ότι η κοινή προσπάθεια έχει θετικά αποτελέσματα και ευχόμαστε αυτή η διάθεση προσφοράς να συνεχιστεί και στο μέλλον, παρά τις όποιες οικονομικές αντιξοότητες των καιρών μας.