Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ένα ασθενοφόρο στην περιοχή

Μετά και το νέο συμβάν, με έναν 32χρονο ποδηλάτη να έχει τραυματιστεί μετά από τη σύγκρουση του ποδηλάτου με αυτοκίνητο έξω από τα Τρίκαλα, την ώρα που ο άνθρωπος έκανε την καθημερινή του άσκηση, είναι πλέον σαφές ότι η ιστορία με την έλλειψη ασθενοφόρου στην περιοχή πρέπει να κλείσει!

Γιατί είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην υπάρχει ένα ασθενοφόρο για μια περιοχή που αριθμεί 40-45 χιλιάδες κατοίκους.
Φυσικά δεν θα αναφερθούμε στο κέντρο Υγείας, το οποίο έχει αφεθεί στην τύχη του και μοιάζει με περιφερειακό Ιατρείο (και την επιβεβαίωση αυτού, πέραν των προσωπικών “επαφών’ που έχει ο καθένας μας με το Κέντρο Υγείας την ακούσαμε και από τα πιο επίσημα χείλη της περιοχής, από τον ίδιο τον Δήμαρχο στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου).
Η Τοπική Αρχή ΟΦΕΙΛΕΙ να κινηθεί άμεσα. Η περιοχή μας δεν μπορεί να μετρά θύματα (τραυματίες ή νεκρούς) επειδή κάποιοι φωστήρες επέλεξαν να κάνουν περικοπές και μέσα σε αυτές να είναι και οι περικοπές στις υπηρεσίες Υγείας.
Ένα ασθενοφόρο ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. Θέλει το λιγότερο 20-25 ΚΡΙΣΙΜΑ ΛΕΠΤΑ για να φτάσει από τη Βέροια μέχρι την Αλεξάνδρεια (και πολύ περισσότερο για να φτάσει στα χωριά του Δήμου).
Αν οι όποιες ενέργειες κάνει ο Δήμος (σε επίπεδο γραφειοκρατίας) αποβούν άκαρπες, είναι περισσότερο από σίγουρο ότι θα βρει συμπαραστάτες όλους τους Δημότες αν αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά.

2 απαντησεις στο “Ένα ασθενοφόρο στην περιοχή”

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΡΚΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.