Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επικείμενη πώληση ΕΒΖ: κι όμως, εκδόθηκε ψήφισμα απ΄το Δημοτικό Συμβούλιο…

…της Ορεστιάδας όμως.

“Είναι προδότες και εγκληματίες όσοι, όλα αυτά τα χρόνια έπαιζαν σε βάρος της ΕΒΖ και της Ορεστιάδας” είπε ξεκάθαρα ο Δήμαρχος της ακριτικής πόλης στην τοποθέτησή του κατά τη συνεδρίαση του Σώματος.
Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ του inpost.gr από την Ορεστιάδα, αναφέρονται τα ακόλουθα:
Την έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την αντίθεσή του στο σενάριο πώλησης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και το ενδεχόμενο κλεισίματος του εργοστασίου της Ορεστιάδας, αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του.
“Είναι προδότες και εγκληματίες όσοι, όλα αυτά τα χρόνια έπαιζαν σε βάρος της ΕΒΖ και της Ορεστιάδας”, είπε στην τοποθέτησή του επί του θέματος ο δήμαρχος Δημήτρης Μουζάς. “Σήμερα η ΕΒΖ δεν πωλείται αλλά χαρίζεται. Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις πρέπει να μάθουν τι είναι η Ορεστιάδα και που είναι. Είναι εθνική ανάγκη η παρουσία του ζαχαρουργείου, το κράτος όλα τα υπόλοιπα τα μαζεύει και φεύγει από την περιοχή” υπογράμμισε ο Δήμαρχος, ο οποίος κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να συμπορευτούν στη δυναμική διεκδίκηση της συνέχισης λειτουργίας του εργοστασίου στην περιοχή.